image.jpg

Derginin Adı: Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim (TEKE) Dergisi
Cilt: 2013/2
Sayı: 4
Makale Başlık: “Türk Ellerinin Orta Asırlardaki Devlet Geleneği ve Kültürü Çerçevesinde Kırgız Kağanlığı” Adlı Sempozyumun Ardından
Makale Alternatif Dilde Başlık: Alternatif dilde başlık bulunmamaktadır. There is no article title in another language.)
Makale Eklenme Tarihi: 3.04.2014
Okunma Sayısı: 1
Makale Özeti: Sempozyumun Düzenlenişine ve Açılış Törenine Dair: Kırgızistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Kırgızistan Halkının Tarihî ve Kültürel Mirası “Muras” Vakfı, Kırgızistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Bakanlığı, Yusuf Balasagun Kırgızistan Millî Üniversitesi, Kırgızistan Cumhuriyeti Millî İlimler Akademisi, Tarihî ve Kültürel Miras Enstitüsü, “Kırgız Tarih Kurumu” tarafından 15-16 Kasım 2013 tarihlerinde Bişkek’te “Borborduk Aziyadagı Uluu Kırgız Kaganatının Tüzülgöndügünün 1170. Cıldıgına Arnalgan (Merkezî Asya’da Büyük Kırgız Kağanlığının Kuruluşunun 1170. Yılına İthafen)” “Kırgız Kaganatı Türk Elderinin Orto Kılımdardagı Mamlekettülügünün Cana Madaniyatının Alkagında (Türk Ellerinin Orta Asırlardaki Devlet Geleneği ve Kültürü Çerçevesinde Kırgız Kağanlığı)” adlı uluslararası bir sempozyum gerçekleştirildi.
Alternatif Dilde Özet: Alternatif dilde abstract bulunmamaktadır. (There is no abstract in another language.)

PDF Formatında İndir

Download PDF