image.jpg

Derginin Adı: Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Dergisi
Cilt: 2010/11
Sayı: 2
Makale Başlık: Kitap Tanıtımı: İlköğretimde Kaynaştırma
Makale Alternatif Dilde Başlık: Alternatif dilde başlık bulunmamaktadır. There is no article title in another language.)
Makale Eklenme Tarihi: 9.01.2016
Okunma Sayısı: 1
Makale Özeti: Kaynaştırma uygulamasının, özel eğitim alanında en çok tercih edilen eğitsel yerleştirme uygulaması olduğu görülmektedir. Bu çalışmanın amacı, kaynaştırma uygulamasında görev alan öğretmen ve diğer uzman personelin kaynaştırma uygulaması çerçevesinde gereksinim duydukları bilgi gereksinimlerini karşılamada önemli bir kaynak olan “İlköğretimde Kaynaştırma” adlı kitabın incelenmesi ve tanıtılmasıdır.
Alternatif Dilde Özet: It's been observed that mainstreaming application is the most preferred educational accomodation practice in the field of special education. The aim of this work is to analyse and to introduce the book “İlköğretimde Kaynaştırma” which has been designed to serve as an important source for teachers and other specialist staff who participate in mainstreaming applications, by supplying them with the crucial information which they would need during applications.

PDF Formatında İndir

Download PDF